Webmaster

De merkeligste oppdagelsene gjør en helst når en minst forventer det. For eksempel når en kjeder seg og mater tilfeldige ord inn i Google Image Search. Spillet «Webmaster – Fantastic Adventures in the World of the Internet» fant jeg ved en slik inkurie.

Fra produktbeskrivelsen:

An evil entity known only as the Hacker has taken over this formerly peaceful Web community, enslaving its artificial intelligences and driving benevolent users underground. Unless you can decode the Hacker’s four firewalls and locate his home page, he will spread his malevolent code far and wide.

Webmaster-stillingen er sannelig mer spennende enn de fleste kan forestille seg! Av skjermbildene ser en at en kommer ut for både dyster lufthockey, rotete museer og gyldne trompeter. At det ikke anbefales å bruke mer enn én brannmur, er en bagatell bare vi nerder bryr oss om. Denne Hacker vil jeg ha has på! Enda godt han har en akilleshæl: Hjemmesiden sin.

Spillet er dessverre utsolgt fra produsenten, men man kan fortsatt få tak i en pent brukt utgave.

2 kommentarer til “Vevmeisterspelet

Kommentarer er stengt.